Επιστολή προς Ευρωβουλευτες και Ε.Ε.Θ

 

 

 

Την προηγούμενη  Κυριακή 18 Δεκεμβρίου το Επαγγελματικο επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργάνωσε συζήτηση - ημερίδα με θέμα : Οι πολιτικές στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και ο ρόλος του Ευρωκοινοβουλίου.

Στην ημερίδα προσκεκλημενοι ομιλητές ήταν οι Ευρωβουλευτες Μ. Σπυρακη (Ν.Δ - ELK) και ο Κ.Χρυσόγονος (ΣΥΡΙΖΑ - GUE-NLG) 

Ο πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου μας, παραβρέθηκαν στην ημερίδα, και ανέπτυξαν όλα τα επιχειρήματα των ανασφάλιστων επαγγελματιών, και  παρέδωσαν επιστολή προς τον πρόεδρο του Ε.Ε.Θ κ Μιχάλη Ζορπίδη και στους Ευρωβουλευτές

ο κ.Ζορπίδης δεσμεύτηκε για συνάντηση με το σύλλογό μας την πρώτη εβδομάδα του χρόνου μετά τις γιορτές ώστε να ενημερωθεί περισσότερο και να βοηθήσει στα θέματα μας 

 

Διαβάστε την επιστολή (κλικ στην εικόνα για άνοιγμα)

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

 

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει την Τρίτη 11 Μαρτίου, στη 1 το μεσημέρι, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ο Σύλλογος Ασφαλισμένων Ανασφάλιστων ΟΑΕΕ Θεσσαλονίκης.

Στη συνέντευξη θα παρευρεθεί και η διοίκηση του ΕΕΘ, καθώς τα μέλη του Επιμελητηρίου είναι ασφαλισμένα στον ΟΑΕΕ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια είναι πολύ μεγάλα.

Στη συνέντευξη θα παρουσιαστούν στοιχεία για την ασφαλιστική κατάσταση των επαγγελματιών της Θεσσαλονίκης και θα διατυπωθούν προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων. 

2019  Anasfalistoi   globbers joomla templates